Cox Car Service

automotive

Vaste of afneembare trekhaak

Rijd u vaak met een aanhangwagen of fietsendrager? Dan is een trekhaak noodzakelijk. U hebt keuze uit een vaste trekhaak of een afneembare. Een vaste trekhaak wordt aan de auto vastgemaakt. Hij is handig als u vaak een aanhangwagen moet trekken. Een afneembare trekhaak is perfect als u af en toe met een fietsendrager of caravan rijdt. U haalt hem er dan af als u hem niet gebruikt.

Trekhaak met stekker

Bij een trekhaak hoort vaak ook een stekker. Deze levert stroom aan uw fietsendrager, aanhangwagen of caravan. Zo werkt bijvoorbeeld uw verlichting. U hebt de keuze uit een stekker met zeven of dertien polen. Voor een caravan heeft u vaak een stekker met dertien polen nodig. Bij een fietsendrager is een stekker met zeven polen genoeg.

Wilt u graag een trekhaak bij uw auto? Bij Cox Car Service in Helmond hebben we een ruim assortiment trekhaken. Vraag eenvoudig een offerte aan. Wij geven u graag advies. Wij hebben een trekhaak voor ieder merk en model met voldoende trekkracht. Of u nu een caravan, aanhangwagen of fietsendrager mee wilt nemen. Ook monteren wij de trekhaak die u wilt.