Cox Car Service

automotive

Auto diagnose

Hoort u een gerammel of getik in uw auto? Heeft u het idee dat er motorisch iets niet in orde is of is er plotseling een waarschuwingslampje gaan branden? Dan is het raadzaam om uw auto zo spoedig mogelijk te laten controleren. Bij een auto diagnose kan het probleem door middel van diagnoseapparatuur worden opgespoord, of het nu gaat om een elektrische of mechanische storing. Bij Cox Car Service beschikken wij over de meest moderne middelen om snel een auto diagnose uit te voeren en u van duidelijk advies te voorzien.

Wanneer is een auto diagnose nodig?

Een auto diagnose is lastig uit te voeren wanneer u niet over de juiste meet- en uitleesapparatuur beschikt. Moderne auto’s zijn voorzien van complexe software en geavanceerde systemen die vaak elektronisch worden aangestuurd. Een controlelampje duidt daarom niet altijd op een daadwerkelijk defect, er kan ook slechts sprake zijn van een storing in de software. Voor het opsporen van storingen en defecten is tegenwoordig dus specialistische apparatuur benodigd.

Auto diagnose uit laten voeren bij Cox Car Service

Bij Cox Car Service kunt u terecht voor een betrouwbare auto diagnose. Onze technici beschikken over de juiste ervaring en kennis voor het uitvoeren van een gedegen auto diagnose. We beschikken over de meest moderne, universele maar ook merkspecifieke diagnoseapparatuur, waardoor wij uw auto gemakkelijk kunnen uitlezen en de oorzaak van elke storing kunnen achterhalen.

Wilt u een auto diagnose laten uitvoeren bij Cox Car Service? Neem dan vrijblijvend contact op met onze specialisten. Wij helpen u graag verder!