Cox Car Service

automotive

Cox Car Service Verhuur

Wilt u binnenkort een auto of bus huren? U vindt hem bij Cox Car Service Verhuur. Van elektrische auto's tot personenbussen en rolstoelauto's. Cox Car Service Verhuur staat garant voor een jong, prima onderhouden en betrouwbaar voertuig tegen de beste prijs.

Een auto huren heeft zo zijn voordelen. voor

Auto leasen

Voor bedrijf, instelling of stichting biedt Cox Car Service niet alleen autoverhuur. Ook voor lease of short lease van bijvoorbeeld een personenbus, rolstoelauto of personenauto kunt u bij ons terecht. Als u wilt eventueel met uw eigen belettering. Informeer naar mogelijkheden.

Service

Wilt u een auto huren bij Cox Car Service dan kiest u voor het gemak van onze service. Als u het beter uitkomt mag u de auto ook na sluitingstijd terugbrengen. Wij hebben zelf een brandstofpomp. Niet aan aftanken toegekomen? Dat kunnen wij ook voor u doen tegen de landelijke dagprijs, zonder extra kosten.

De borg kunt u pinnen. Het resterende bedrag wordt automatisch teruggestort. Bedrijven, verenigingen en dergelijke kunnen op rekening huren en betalen dan geen borg. Eventueel brengen en halen wij het voertuig weer op tegen een meerprijs.

De verschillende voertuigen die wij aanbieden ter verhuur: